weekly fav's

17 JUL 2017 - UNCATEGORIZED
foto 1: skirt: Maje (here) / top: ZARA / bag: Gucci --- foto 2: make-up bag Mon Purse (here)

foto 5: kast: IKEA Mälm in zwartbruin (here) --- foto 6: Decoratie via Westwing

foto 7: box: Marshall (here) / book: Helmut Newton via Taschen (here) / stokjes: Culti via Westwing (here)

foto 8: bikini zwart: Loavies (here) / bikini oranje: Hels BCN (here) / bikini wit: Triangl (here)

foto 9: bank: via Your Choice Rotterdam Alexandrium / sierkussens: via Westwing & Rough Studios

foto 10: bed: via het Posthuys Bergschenhoek / dekbed + kussens: Silvana / sprei + sierkussens ZARA home / dekbedovertrek: Crisp Sheets (here)

 

Mijn weekly fav's bestaan deze week vooral uit klussen. Naja, klussen, IKEA kasten in elkaar zetten. Ik ben heel trots want heb de keukenkastjes en het kastje in de slaapkamer in mijn 1tje in elkaar gezet! Het gaat nu echt ergens op lijken! De bank staat, het bed staat en al het verfwerk is klaar! Dus vandaar even een voorproefje van hoe het eruit komt te zien! Eindelijk kunnen we gaan inrichten! Zoveel zin in!

Ik heb ook al gelijk gebruik gemaakt van het nieuwe kastje in de slaapkamer. De eerste la is gevuld > bikiniiiiiii's

Dit is echt een verslaving van me.. Oja, dat super leuke toilettasje heb ik gekregen van Mon Purse! De maat is echt super fijn en alles past er in! yasssssss super happy dus. Zaterdagavond hebben we lekker chinees gegeten bij mijn oma, 9 van de 10 keer eten we chinees bij mijn oma, soort traditie denk ik!