italy roadtrip / part 1 - lago di como

30 JULY 2018


TOMORROWLAND '17 - FULL MADNESS

27 JUL 2017


london calling

21 APRIL 2017Het weekend van 7 t/m 9 april ben ik samen met mijn moeder naar London geweest! Echt een girls weekend! Het was zoo super gezellig en we hebben echt genoten van elke minuut! We vlogen 's ochtends om half 10 vanaf Rotterdam Airport naar London City Airport. Ik dacht dat het een leuk idee was om mijn favoriete zwarte laarsjes en favoriete zwarte rokje aan te doen.. oké zo'n leuk idee was het dus niet, want met al die bandjes en gespjes duurde het natuurlijk heel lang voordat ik eindelijk door de douane heen was.. daarnaast zaten er 2 ijzeren ringen in het rokje dus dat hielp ook niet echt mee.

 

Om half 2 hadden we gereserveerd bij sketch. Ik was hier in de zomer al geweest met Bruce en was heel benieuwd naar wat mijn moeder ervan zou vinden! We zaten echt bom bom bom vol haha. We hadden champagne gemixt met vanille thee, maar DAT is lekker!!!!! 

 

s' Middags nog verder wat gewinkeld en aan het eind van de dag een gin tonic gedronken beneden in de bar van het hotel! Ze hadden hier bijna 500 verschillende soorten gin! Niet normaal! De keuze was letterlijk reuze haha. 

 

s' Avonds hadden we gereserveerd bij Aqua Shard. Dit restaurant is op de 31e verdieping van The Shard. Het uitzicht was zo mooi!! Maar het eten... was echt engels. Wel lekker hoor, maar weet nog steeds niet wat ik nou eigenlijk gegeten heb haha. 

oui oui, paris!

6 FEB 2017Samen met 9Lemons vertrok ik 27 januari naar Parijs om de nieuwe SS17 collectie te shooten!

Een druk, maar super leuk programma! Rond een uur of half 11 reden we weg vanaf de nieuwe 9Lemons store in Kralingen. Off to Paris! Om 16:00 uur kwamen we aan in het hotel, vlakbij de Eiffeltoren. Nadia en ik zijn gelijk het echte echte blogger straatje bij de Eiffel toren gaan zoeken om schaamteloos foto’s maken. Want hey, picture or it didn’t happen! ’s Avonds hebben we heerlijk gegeten met de hele crew bij een klein Italiaans restaurantje in Pigalle. Wat ik echt super cool vond omdat ik nu weet hoe de sexy  Pigalle van Louboutin aan haar naam komt. De Moulin Rouge ligt in deze buurt, enough said.


De volgende ochtend zaten we om 8 uur aan het ontbijt, niet echt mijn favoriete tijdstip van de dag om eerlijk te zijn. Maar goed, het feit dat we in Parijs waren compenseerde dat meer dan genoeg! Om half 10 vertrokken Nadia en ik richting de Eiffeltoren met een tas vol nieuwe Trut truien! Elk plekje wat er instawaardig uitzag werd gefotografeerd! Elke keer in een andere trui natuurlijk! Terwijl wij zelf foto’s maakten op verschillende plekken in Parijs, waren Jelmer en Elise samen met fotografe Sanne en de 9Lemons-mannen Cas en Wayne, hun storyline aan het shooten langs de Seine. ’s Middags waren Nadia en Ik aan de beurt! Een snelle touch-up en gaan. Ons verhaal begon op Gare du Nord, waarna we de trappen van de Sacré Coeur beklommen en eindigden op een super grote ventilator a lá Marilyn Monroe bij de Moulin Rouge. “Mag ik jouw trut zien?” was by far dé uitspraak van het weekend! Oké als ik het zo lees klinkt het heel fout, maar geloof me, zo was het niet bedoeld haha! Om 7 uur hadden we een tafel bij de Fish Club. Echt een aanrader! Het eten was heerlijk en de huisgemaakte cocktail met gin en basilicum was to die for! Na het eten werden we door de  serveerster meegenomen naar de kelder via een aparte deur buiten. We kwamen uit in een super toffe geheime underground cocktailbar, The Ballroom! Natuurlijk hebben we ons ingehouden aangezien we de volgende dag nog fris en fruitig voor de camera moesten verschijnen!


Zondagochtend stonden we als een van de eersten in de rij om de Eiffeltoren te beklimmen. Telt dat ook als je met de lift gaat? Eenmaal boven kon de shoot beginnen. Ik kan je een ding vertellen, het is heel koud daar boven! Eenmaal aangekomen bij de Champs-Élysées was het bijna weer lunchtijd. Bij Le Pain Quotidien bestelde ik mini Dutch pancakes, poffertjes dus haha. Heel culinair. Het laatste deel van de shoot vond plaats voor de mooie grote blauwe deuren op het Place Vendôme. Uiteindelijk werd het klassieke 9Lemons petje als laatste gefotografeerd bij de Opéra!