Tomorrowland '17 - full madness

27 JUL 2017 - TRAVEL 

DAY 1 - Magical Friday (21 JUL '17)

 

Vrijdagochtend om 11 uur reden we weg van huis naar Antwerpen! Nadat we in het hotel waren aangekomen hebben we ons gelijk omgekleed en heel veel glitters opgesmeerd, daarna met de taxi naar Boom, home of Tomorrowland. Vrijdag was het super lekker weer en geen drupje regen! We konden alles lekker op ons gemak doen aangezien we er toch een heel weekend zouden zijn, in tegenstelling tot vorig jaar toen we alles in 1 dag moesten en wilden zien! Mijn favorieten op vrijdag waren My House hosted by Martin Solveig, Elrow en de Aperol Spritz bar! Mainstage vonden we tegenvallen op vrijdag, Steve Aoki sloot af en het was vreselijk, dus hebben we de avond afgesloten bij een kleine stage genaamd Theatre!

 

 

DAY 2 - Incredible Saturday (22 JUL '17)

 

Day 2 let's go! 's ochtends hebben we lekker ontbeten in het centrum van Antwerpen samen met June en Matthijs die de zaterdag gezellig met ons meegingen! Cor en Geoff zouden we daar zien! Met zijn 6e in de taxi naar Boom, voor de 2e keer! Het weer was wat minder dan vrijdag en er waren af en toe buien maar die waren gelukkig snel voorbij zodat we weer van de zon konden genieten! Vandaag was Mainstage mijn favoriet! Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike en Alesso sloten af. Helaas ging het 's avond nog heel hard regenen waardoor we allemaal ondanks de 'mooie' poncho's toch nog nat werden. Het vinden van een taxi terug was dramatisch! Uiteindelijk waren we zo moe en wilden we zo graag naar het hotel dat we bijna het dubbele tarief hebben betaald.

 

 

DAY 3 - Glorious Sunday (23 JUL '17)

 

Regen. Dat was zondag in 1 woord haha. Zondag hebben we lekker rustig aan gedaan en vooral veel gevlucht voor de regen. Met  bakken uit de lucht kwam het. Jammer genoeg had de zon er niet zoveel zin in maar het feit dat we op Tomorrowland waren maakte het toch weer goed. Zondag stopt het om 12 uur in plaats van 1 uur en dat vonden we opzich niet heel erg aangezien we ook nog terug moesten rijden. Ik merkte dat ik me zondag niet echt lekker voelde en dat heeft helaas doorgezet. Heb deze week bijna heel de week ziek in bed gelegen met koorts en een zware verkoudheid. Je zou mijn stem eens moeten horen haha. Maar ach, het was het helemaal waard! De favorieten van vandaag waren Sam Feldt en Jonas Blue bij The Rose Garden Stage. Ook Mainstage was top! David Guetta, Lost Frequenties, Steve Angello en Martin Garrix sloten af. We hebben trouwens dit hele weekend Cubanisto gedronken! Dit is Rum Flavoured Beer echt Súper lekker! Conclusie: een heel weekend Tomorrowland is slopend maar echt GEWELDIG!!!