summer in holland

29 MEI 2017YES YES YES! De zon schijnt eindelijk!! Traditiegetrouw gingen we varen met hemelvaart, ook wel "hemelvaren" genoemd. Michelle was jarig en dus was er taart aan boord! Nog best lastig om kaarsjes aan te steken op een varende boot haha. Het plan was om naar ons nieuwe huis te varen in de stad. Maar dat duurde allemaal iets langer dan gepland. Toen we er bijna waren werden we aangehouden haha, er was een melding gekomen van een partyboot met harde muziek en ze dachten dat wij dat waren, maar onze boxen deden het niet dus het werd al snel duidelijk dat ze de verkeerden hadden. Nadat Bruce goed had geblazen ontdooiden ze en hebben we nog even kunnen lachen, hebben we dat ook weer meegemaakt.


sunglasses: LeSpecs here! / bikini: Same Swim / shorts: H&M / shirt: Massimo Dutti

 

Van donderdag tot zondag vond het stadsfestival van Rotterdam plaats! Overal waren kraampjes waar je de lekkerste gerechtjes kon kopen! De Koopgoot werd de Kookgoot en het plein voor de Markthal werd Azië aan de Maas. Hier hebben we een chinees biertje gedronken en Bruce heeft een sprinkhaan gegeten! (ik durfde niet) Het kraakte gewoon helemaal brrrrrr
shorts: H&M / belt: Gucci here! / bag: Saint Laurent / shoes: MaiMai / top: zara here! / sunglasses: LeSpecs here!

 

Vrijdag ben ik met Hazel, Sharon en Loulou naar de Toppers geweest! Het thema was Glitter Country Rood, en dus waren we allemaal in thema als cowgirls! Het was minder leuk dan vorig jaar.. de muziek was minder dansbaar haha. Maar alsnog een gezellige avond gehad! 


Zaterdag was het zooo lekker weer! We hebben heel de dag in de tuin gelegen! Eindelijk zijn we geen melkflesjes meer!

's avonds gezellig gebarbecued bij mijn ouders in de tuin! Als toetje hadden we bananen met amaretto verpakt in zilverfolie op de bbq gelegd. Dat is echt zoooooo lekker! Niet zo goed volgens het plan van New Fysic (daar over later meer) maar ach een keertje moet kunnen!


dress: Le Cafe Noir Studio / shoes: Vans here! / bag: Saint Laurent

 

Deze week heb ik ook 2 nieuwe aanwinsten! *hearteyes*, confessions of a shopaholic hierzo! Deze schoenen passen zooo mooi bij mijn jurk voor het Feyenoord gala in juli! En de tas, tja need I say more? Ben in loooooooooooove


bag: saint laurent / shoes: zara here!