SAMSøE + SAMSøE, pillows & zaalkampioen

7 FEB 2017 sweat: Inside Mode / jeans: Inside Mode / shoes: Inside Mode | coat: zara | bag: mulberry

 

Vrijdagavond was er een event in de Samsøe + Samsøe store op de Meent ter ere van het International Film Festival Rotterdam waar ik samen met Esmee, Annebel, Emilie en Santa gezellig wat vodka-icetea’s heb gedronken!  In samenwerking met Samsøe + Samsøe mocht ik twee kledingstukken uitkiezen van de nieuwe collectie. Het was zo moeilijk om te kiezen! Alles is namelijk leuk! Uiteindelijk is het een nude kleurige velvet top geworden en een zwarte leren kokerrok!

Yay, me so happy!


sweat: here! / skirt: zara / bag: chanel / shoes: Inside Mode / coat: zara

 

Zaterdag op zondag mocht ik proefslapen bij het nieuwe Pillows hotel in Amsterdam!

Dit hotel bevind zich op de Anna van den Vondelstraat, vlak naast het Vondelpark. Je voelt je gelijk bij binnenkomst al thuis in dit prachtige hotel! Nadat onze spullen naar de kamer waren gebracht en we een kleine rondleiding hadden gehad door het hotel gingen we op pad om een leuk cafétje te zoeken met goede internetverbinding. Want ja, we moesten natuurlijk om 17:00 klaar zitten voor de Tomorrowland kaartverkoop! Allebei op Bruce zijn Pre-Registration link, aangezien ik die van mij per ongeluk had verwijderd... oeps. Helaas is het ons niet gelukt en kregen we na een half uur de melding dat het uitverkocht was... (mag ik even huilen)

 

Om 20:00 hadden we een tafel gereserveerd bij Café in the city. Het eten wat super lekker! I love food, jaja.

Gelukkig hadden ze in het hotel een voorraad paraplu's waardoor we niet compleet verregend aankwamen. Lang leven Nederland. Na het eten en na wat cocktails op de hotelkamer toch nog maar een paar afleveringen van How I Met Your Mother gekeken voordat we gingen slapen, yup we zijn verslaafd.


pyjama: Doutzen for hunkemöller / sweat: Inside Mode

 

Zondagochtend werden we heerlijk uitgerust wakker, de kamer was zoooo mooi en het bed lag zoooo lekker! Na een heerlijk ontbijtje was het helaas alweer tijd om te vertrekken. Maar wel om een leuke reden! Het sinds dit seizoen opgerichte vriendinnenteam Dames 5, waar ik ook in speel, kon kampioen worden in de zaal!

 

Om half 3 speelde we onze 1e wedstrijd van die dag, die we van Hudito wonnen met 5-1. Serieus, als er een award bestond voor de meest gemiste kansen op goal had ik hem gekregen. Man man man. Gelukkig ging de tweede, en laatste wedstrijd, een stuk beter! We wonnen met 8-3 van Gouda en werden daarmee dubbel en dwars nummer 1! Volgend jaar promoveren we dus naar de reserve 1e klasse! Als afsluiting van het weekend ging ik samen met Daphne, Isabelle, Valerie, Beau en Marjolein een hapje eten bij Very Italian Pizza in Rotterdam. Een echte kampioensmaaltijd! Pizza.