Party weekend + Schoolin' Life

22 FEB 2017


Hello Wednesday! Deze week is tot nu toe chaos! Haha. Gera en ik moeten morgen een bizar grote opdracht voor school inleveren voor content marketing en vanavond voor projectmanagement een event organiseren voor het goede doel! Klein beetje stress dus, zeker zo na de examenweek. Na donderdag zijn we er gelukkig voorlopig even vanaf! Deze week ben ik ook begonnen met mijn stage bij EC. Kortom druk weekje! Maaar er zijn ook genoeg leuke dingen gebeurd!

 

Even over afgelopen weeken. Vrijdagavond is D5-zaal gehuldigd op de club, incl. slagroomtaart met teamfoto! Heeeeeeuj KAMPIOENEEEE. Daarna zijn Caroline, Isabelle, Leanne en ik naar, hou je vast, Fifty Shades Darker geweest. Cliché girls night dus. Zaterdag zijn Shar en ik om 13:00 al begonnen met het versieren voor onze bdayparty! Thema: Valentine! Ondanks de vele last-minute afzeggingen was het een super feest! Er is heel veel gedanst en ook best wel veel gedronken haha. We lagen 5 uur in bed dus je zou best kunnen zeggen dat het zeer geslaagd was! Oh en Britt, mijn beste vriendinnetje van de basisschool was er ook en dat vond ik zo leuk!!

dress: here! / shoes: valentino

 

Zondag vierde ik mijn verjaardag voor familie en vrienden! Heel veel leuke spulletjes voor in ons huisje gekregen!! Het was zo gezellig dat we gewoon vergeten zijn om foto's te maken! Gelukkig zijn er zaterdagavond genoeg foto's gemaakt. Ook al weet ik niet of ik nou zo blij ben met allemaal hahaha. Verder kreeg ik nog 2 heerlijke pakketten opgestuurd van The Body Shop en Vaseline! Ik ga ze zeker uitproberen! Ook heb ik leuke dingetjes die binnenkort online zullen komen op bobbythelabel.com!