moët Iceland / weekly fav's

19 JUN 2017 - UNCATEGORIZEDtop: Rough Studios here / jeans: Closed here / rings: Diamond Point here & Pomellato

shoes: vans here / sweatpants: colourful rebel here

Maandag:

 

Na het werk gelijk door naar Zoetermeer om een product van Calex af te geven bij de fotograaf! Daarna gezellig bij Bruce zijn ouders gegeten want zijn opa en oma kwamen langs. Mijn schoonmoeder maakt zulke lekkere lasagne! #minimaaltweekeeropscheppen

Ik vond trouwens weer eens een oude foto waarop ik patat eet. Ik weet niet wat het is maar ik heb denk al 6 foto's gevonden met patat in mijn mond Hahaha. Het is dan ook nog steeds mijn lievelingseten, patat met mayo, daar kan je me dus echt voor wakker maken. En dat zegt wel wat want ik hou heeeeeel erg van slapen. Oja, en ik stond in de Linda Meiden! #fifteenminutesoffame

 

 


Dinsdag:

 

Met Bruce naar de Karwei geweest om verfspullen te kopen! Zo leuk, aankomend weekend gaan we beginnen met verven! Ben zo benieuwd hoe het eruit ziet! Als je gaat verven knapt het altijd zo snel op! Zoveeel zin om er te gaan wonen! Ik kan echt niet wachten, Bruce wordt helemaal gek van me omdat ik dit dus ook elke minuut zeg haha.

 

 outfit: Kari Traa via Not Just Some Wear here / shoes: Nike

Woensdag:

 

Woensdag was het weer tijd voor PT! Heel veel armen gedaan en ik heb ze ook zeker gevoeld haha. Mijn outfit is van Kari Traa via Not Just Some Wear! Dit merk heeft zulke leuke sportoutfits met veel kleuren en net even wat anders als de rest. En het zit ook nog eens heerlijk!

 


ingrediënten salade: 2 bllikjes tonijn in olijfolie + 1 half klein blikje mais + 1 gele paprika + 1 halve komkommer + ijsbergsla + 1,5 eetlepel Calvé light mayonaise + 2 gekookte eitjes (6 min) + focaccia croutons + newfysic supplementen + newfysic Detox icetea

shoes: Superga here / shorts: HM / bag: Louis Vuitton / shirt: Colourful Rebel here

 

Donderdag:

 

Donderdag avond ook weer PT en deze keer een hele heftige workout met heel veel benen. Denk aan squats, spinning, skill mill en deadlifts met als afsluiting boksen. Heavy haha, morgen kan ik niet meer lopen denk ik. Na het sporten met Bruce mijn auto naar de dealer gebracht voor onderhoud.

 


 

Vrijdag:

 

BOB DE BOUWER, Kunnen wij dat maken?? BOB DE BOUWER, Nou en of!!!

Vrijdag heb ik samen met Dec (mijn lieve schoonmoeder) alle muren geschuurd op oneffenheden. Daar kwam zoals je ziet aardig wat stof vanaf, mijn haar voelde alsof er een hele bus droogshampoo in gespoten was haha. Maar het huis is nu helemaal klaar om geverfd te worden! Excited!!!

 


jumpsuit: Lovers & Friends here

Zaterdag:

 

Zaterdagochtend zijn Bruce, Sharon en ik begonnen met verven! Maar het allerleukste van de zaterdag was het feestje van Moët & Chandon bij het Amstel Hotel in Amsterdam! Alles was zo mooi en zo fancy! Het was heerlijk weer en ik had echt het idee dat ik op vakantie was, en onbeperkt champagne is al helemaal niet verkeerd! Het feestje begon om 4 uur en om een uur of half 9 zijn Bruce en ik aan de overkant van het hotel even snel wat kleins (lees: patat en bittergarnituur, sorry newfysic) gaan eten bij Bar Lempicka. Daarna zijn we naar huis gegaan en hebben we alvast een voorproefje van Tomorrowland gedraaid in de auto haha. Thuis aangekomen zijn we begonnen aan een nieuwe serie op Netflix. Na The Walking Dead wilden we weer eens een pakkende serie kijken. Het is The 100 geworden en we zijn na twee afleveringen al verslaafd! Nog even over het feestje, ik heb natuurlijk heeeeel veel foto's gemaakt want hé je kan niet elke dag onbeperkt Moët Ice drinken! Dusssss, zet je schrap voor de foto spam!

 

jumpsuit: Lovers & Friends here / shoes: YSL here / bag: Gucci / necklaces: Lili Claspe + Van Rycke/ rings: Diamond Point here + Pomellato

Zondag:

 

Zondag hebben Bruce en ik heel de dag geverfd in het huis! Iedereen kwam helpen en we zijn dus echt heel ver gekomen! Alle muren zijn al 1x geverfd en sommige kamers zelfs twee keer en zijn dus bijna klaar! Ook bijna alle plafonds zijn al gewit. 's Avonds lekker rustig aan gedaan en in de tuin gezeten!

 


shorts: HM / bathing suit: Salty Peanut Official here / sunglasses: Loavies here