l'oreal botanicals

31 MEI 2017

 

Deze knappe producten zijn onderdeel van de nieuwe lijn van L'oreal en ik mocht ze testen! Aangezien mijn haar een aardige klap heeft gehad van het kleuren kan het soms nogal droog zijn! Ik ben 1,5 jaar geleden begonnen met highlights waardoor mijn haar snel stug en droog werd. Sinds iets meer dan een half jaar ben ik alles aan het laten uitgroeien en heb ik ongeveer mijn natuurlijke haarkleur weer terug!

 

Mijn haar is super stijl, daarom is het voor mij belangrijk om geen al te volle conditioners te gebruiken. Hierdoor wordt mijn haar zwaar en futloos en binnen no time vet. Deze heerlijke producten van L'oreal ruiken niet alleen lekker maar doen ook echt super goed hun werk!! Mijn haar is super zacht en voelt heel fijn en luchtig aan! Nu al verslaafd! 

 

Naast de safflower-lijn zijn er nog 3 andere heerlijke geuren die allemaal hun eigen unieke eigenschappen hebben! 

 

Deze blog is in samenwerking met: L'Oréal