JA ZEKER, DE HYPOTHEKER! + VALENTINE'S SPECIAL

16 FEB 2017smoking pants: here! / lace body: here! / shoes: Louboutin 

 

Oké, even over afgelopen week... Ik moest heel veel leren, dus vandaar dat deze blog iets later is! 

Maar wat ik nu ga vertellen is heel spannend! Ik ga namelijk samenwonen met Bruce!!! 

We hebben samen een huis gekocht in Rotterdam! Midden in het centrum! Soooo excited! 

Vorige week hadden we dus een afspraak bij, ja zeker, de Hypotheker! De rente is heel laag en het is de perfecte tijd om een huis te kopen! Goede timing hebben we dus! Normaal vindt ik leren echt niet zo heel erg hoor, maar nu wil ik alleen maar bezig zijn met het huis! Ik wil naar de Ikea, en naar Loods5 en nog talloze andere woonwinkels. Ik wil helemaal geen marketing sommen maken... Maar helaas moet dat ook gebeuren aangezien ik wel een diploma wil haha.  


jeans: closed / belt: here! / shoes: here! / top: sandro / scarf: here! / bag: Gucci / bracelet: here!

 

HEY, I don't know about you, but I'm feeling 22!! (Taylor Swift voice) Jaja 14 februari werd ik 22! Makkelijk voor Brucie dat mijn verjaardag op Valentijn valt! ;) Anyway, dit was mijn BDAY outfit #1! Ik had gelukkig maar 1 examen die dag dus verder kon ik lekker jarig zijn! Van mijn ouders heb ik heel lief een kettinkje gehad! En van mijn broertje een mooie print voor in het nieuwe huis en wat kookboeken (hint hint hint). Van mijn oma heb ik echt zo'n origineel cadeau gehad! Een naamplaatje voor op onze nieuwe brievenbus. B.L. van den Bosch & A.E.B. van der Boor! Staat leuk he?! 


foto 1: dress: here! / shoes: here! 

foto 2: jacket: here! / tights: here! 

 

Dit was dus BDAY outfit #2! 's avonds hebben we heerlijk gegeten bij WOX in Den Haag! Echt een aanrader! Absoluut mijn favoriete restaurant! Bruce heeft weer eens bewezen dat hij heel goed kan luisteren! Ik heb namelijk ooit gezegd dat ik heel graag zo'n grote mixer wil voor in het nieuwe huis! Zo een die je op je aanrecht zet en die gewoon mooi is! En die heb ik dus van hem gehad! Een witte! En hij is echt heeeeel mooi!!! Nu kan ik heel veel toetjes en taartjes maken! Trouwens, dat schattige hondje wat steeds voorbij komt op de foto's is Woef. Woef is het laatste cadeau van mijn opa aan mijn oma, vlak voor hij overleed. Woef is een labradoodle pup en heel lief, zacht en schattig! Hij logeert nu even bij ons omdat mijn oma herstelt van een longontsteking en even haar rust moet houden! Maar gelukkig wordt hij bij ons ook vaak genoeg geknuffeld!