homeshopping + sale + shoot

16 MRT 2017sweater: here!

Sorry sorry sorry voor de afwezigheid! School is killing me! Ik heb de afgelopen tentamenweek niet zo super goed gemaakt dus had een klein beetje stress.. Alles is ook zoveel leuker dan school. Zeker nu de verhuisdatum steeds dichterbij komt! 26 april krijgen we de sleutel en ja, daar is wat voorbereiding voor nodig natuurlijk! 

 

Vandaag gezellig geluncht met Patricia bij Gym & Gin Rotterdam! De sushi bowl met tempura garnalen en avocado is zo lekker!!! Zeker een aanrader! We hebben heerlijk buiten kunnen zitten > eindelijk weer zon! 

 

Vorige week zijn Bruce en ik op bankenjacht gegaan. Een bank uitzoeken is zo super moeilijk. Je moet aan zoveel dingen denken en aan het eind van de dag zit echt alles lekker haha. Uiteindelijk hebben we een hele mooie gevonden in het Alexandrium en gaan we hem zaterdag bestellen! Leuk leuk! Bij zitmaxx hadden ze echt een suuuuperleuke stoel, maar deze mocht helaas niet mee van Bruce.. Oké oké ik snap het wel, een roze stoel is misschien niet zo mannelijk.. 

Bij zitmaxx hebben ze trouwens echt hele leuke en mooie vazen! En niet duur! Dat is ook nog eens mooi meegenomen. We zijn daar dus niet geslaagd voor een bank of voor eetkamerstoelen maar wel voor een vaas. Dat is dan wel weer fijn haha.


stoel: zitmaxx wonen / sjaal: teint de neige / bag: Gucci / jeans: closed / shoes: Mai Mai / bomber: living-in.nl

Afgelopen zondag ben ik samen met 9Lemons wezen shooten in het mooie Rotterdam! De zon scheen en de stad was echt zo mooi!! De foto's zijn echt heel leuk geworden! Wisten jullie dat 9Lemons nu ook een eigen winkel heeft in Kralingen? Sinds kort zijn ze open! Super leuk! Zondagavond na een mooie overwinning van Feyenoord (5-2 tegen AZ, weer iets dichter bij de Coolsingel) ben ik samen met Bruce op date geweest naar de bios. De popcorn was natuurlijk al bijna op voordat de film begon.. sorry not sorry! We zijn trouwens naar Kong: Skull Island geweest. De film was leuk, want: Tom Hiddleston

 

Oja en psssst bobbythelabel.com heeft SALE! :)  


 

jacket: Maje / t-shirt: here! / jeans: 7 for all mankind 

jacket: NIKKIE / jeans: Ruth & Circle via wearforlove.nl / shoes: Mai Mai / t-shirt: here! / sweater: here!