frendz on tour / WEEKLY FAV'S

9 JUN 2017 

Maandag

 

Afgelopen maandag was het 2e pinksterdag! Met een groepje vrienden hebben we de traditie dat als er iemand nieuws bijkomt (loveeeeeer), we met zijn allen burgers gaan eten om hem/haar te ontmoeten! Maandag was het weer zover, lunch bij Ter Marsch & Co. (had ik al verteld dat dit de lekkerste burgers op aarde zijn?!) Na de burgers, die helaas veel te snel op waren, zijn we langs ons huis gelopen om het te laten zien. Of naja, er is nog niet zoveel te zien behalve troep haha. Zaterdag zijn ze klaar met stuken gelukkig en dan mogen Bruce en ik eindelijk gaan verven!

 


dress: cmeo/collective here / shoes: superga here / bag: saint laurent similar here

 

Dinsdag

 

Dinsdagavond ging ik samen met mijn moeder uiteten bij The Harbour Club Rotterdam. Mijn vader en broertje waren naar Zandvoort om hun racelicentie te halen. Mijn vader heeft deze in het verleden gehad maar die was verlopen. Het leek hem dus leuk om het samen met mijn broertje opnieuw te halen. De cursus/training duurde 2 dagen en dus waren ze een nachtje weg! Daarom vonden wij het een goed idee om gezellig samen wat te gaan doen! We hebben lekker lang getafeld en heeeeel veel sushi gegeten! De Peking Duck Maki Roll is echt niet normaal lekker! #trybeforeyoudie

 


 

Woensdag

 

Woensdag is mijn vaste sportdag met Atse! Ik train al bijna 5 jaar bij hem en het is echt top!

Ik ben 5 jaar geleden begonnen bij een personal trainer omdat ik een zwakke rug heb, de hernia's zijn over heel de familie verspreid.

Om klachten te voorkomen was het belangrijk dat ik mijn rug sterker zou maken, and so I did.

Nu de basis helemaal goed is doen we vooral hele leuke dingen! Veel nieuwe oefeningen die moeilijk zijn en die ik nog nooit heb gedaan.

Zo heb ik geleerd om op mijn handen te lopen, super goed voor schouders en armen maar helemaal voor je core. Op dit moment zijn we bezig met 'Skin The Cat', moeilijk uit te leggen maar er zullen vast filmpjes op YouTube staan haha.

 tights: Kari Traa here / top: Kari Traa here / shoes: Nike

Donderdag

 

YES! Donderdag was het zover! De Influencer Closet Sale van FRENDZ! Samen met 25 andere fashionista's verkocht ik mijn kleding!

Het was super druk en echt chaos! Zo leuk om mee te maken! Volgens mij heb ik ook best goed verkocht! Ik hoor later hoeveel precies!

Daar kan ik mooi iets leuks van kopen voor het nieuwe huis! Het was echt goed geregeld, het zag er allemaal zo mooi uit! Hopelijk zie ik jullie tijdens de volgende editie!

 top: femmes du sud here (color: strawberry ice) / jumper: femmes du sud here (color: strawberry ice) / jeans: closed / bag: chanel / necklace: van rycke here

 

Vrijdag:

 

Vrijdagavond was ik heerlijk van plan om niks te doen. Bruce was 's ochtends weggegaan op vrienden weekend naar de Ardennen.

Na het eten dachten mijn moeder en ik om even te gaan kijken bij het huis. De plafonds waren klaar en we waren nieuwsgierig. Helaas hoefden we niet alleen te kijken maar konden we ook gelijk weer schoonmaken. De hal en de lift waren helemaal wit....

Gelukkig is het wel mooi geworden en zijn ze bijna klaar! Daarna samen met mijn moeder haar koffer gepakt, die gaat morgen gewoon naar Ibiza... #jealousmuch

 

Zaterdag:

 

Zaterdag was omadag, gezellig bij allebei mijn oma's langs geweest met gebak en koekjes van Koekela.

's Avonds was de verjaardag van mijn neefje Erol, die werd 16. Deze zaterdag was eigenlijk in één woord te omschrijven: familiedag.

 


tuinverlichting: calex

Zondag:

 

In april ben ik begonnen met New Fysic. Onder begeleiding van een eigen coach ben ik summer ready! Allemaal op een gezonde en verantwoorde manier! Ik merkte namelijk dat mijn kleding wat strakker zat en zat niet zo lekker in mijn vel... Ik ben nu in iets meer dan 2 maanden 4,5 kilo kwijt! Alles zit nu net wat lekkerder en voel me ook gewoon een stuk beter!

 

Het is heel makkelijk om vol te houden omdat je zoveel dingen gewoon mag blijven eten, zolang het maar gezond is!

Mijn favoriet is de Detox ICE tea van New Fysic.

 

Wil jij dit ook? Doen!! Als je mijn naam noemt bij aanmelding ontvang je 50% korting op het startpakket! Deze actie is alleen geldig bij NewFysic Zoetermeer en geldt tot 31 juli 2017. Je kunt contact opnemen met Ursula via 088-3230035 of stuur een email naar zoetermeer@newfysic.nl. Voor meer informatie over deze unieke methode kun je kijken op www.newfysic.nl