dante 6 x rotterdam

12 JUL 2017 - OUTFITS


jasje Dante 6 (here)/ skort ZARA / shoes Philippe Model (similar here) / bag Saint Laurent

 

Afgelopen zondag hebben Bruce en ik onze nieuwe buurt een beetje verkend (ookal wisten we natuurlijk allaaaang de weg, haha) Dit jasje is van Dante 6 en ik vind hem echt helemaal geweldig!! Er zit ook nog een bijpassend rokje bij! Zodat je echt een look á la coco chanel kan creëren. Vandaag ben ik weer aan het werk bij Electro Cirkel. Vanavond ga ik op bezoek bij mijn oma in het ziekenhuis. De dokters zeggen dat ze waarschijnlijk morgen naar huis mag! Verder vandaag even niet klussen, ookal moet ik me echt inhouden om niet te gaan aangezien de matrassen,  kussens en dekbedden vandaag binnen gekomen zijn en ik het bed op zou kunnen maken.

Last Sunday Bruce and I  explored our  neighbourhood (even though we already knew everything about it, haha). I got this jacket from Dante 6 and I totally love it! They also have a matching skirt for that coco chanel look. Today I'm working again and tonight I'm going to visit my grandma who's in the hospital. Luckily the doctors say she  might go home tomorrow. So there will be no work done at our  new place even though I really want to because the matrasses, pillows and blankets are delivered and I want to make the bed....